Boer Geert logo

Is je bestelling voor Zaandam?

Je bestelling is alleen af te halen in onze winkel in Zaandam

Werken bij Boer Geert?

Wil je ook komen werken bij de gezelligste broodjeszaak van Zaandam? Solliciteer dan direct!

Hoe gaat je dag eruit komen te zien?

Boer Geert opent zijn deuren om 9 uur, maar jij begint om 10 uur! Je kan dus lekker uitslapen of de dag rustig beginnen. Voordat het druk wordt moeten er veel dingen worden bijgevuld zoals; het brood, de groenten, flesjes drinken, flesjes jus d'orange (die wij trouwens elke ochtend vers persen) en de producten die wij op de broodjes doen.

Als dit allemaal klaar staat kan het echte werk beginnen, het maken van de broodjes! 'S ochtends komen de eerste bestellingen binnen, ondertussen komen er ook steeds meer klanten om een broodje bij ons te eten. Het is aan ons de taak om de klanten zo snel en vriendelijk mogelijk te helpen.

Wanneer de drukte voorbij is, is het tijd om de winkel op te ruimen en schoon te maken. Dit is omdat de hygiene erg belangrijk is en daarnaast is het ook fijn om te werken in een nette en schone keuken.

Als het 5 uur is sluiten wij onze deuren. We maken de laatste dingen schoon en zodra we klaar zijn drinken we nog met z'n allen een drankje!

Hoe ziet het team eruit?

Boer Geert is een familiebedrijf, hierdoor werk je merendeels met de familie. Doordat grotendeels van het team familie van elkaar is, is het altijd erg gezellig en kan er bijna altijd wel een praatje gemaakt worden tijdens het harde werken.

Solliciteren!

Afbeelding van het Boer Geert personeel


  Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4.7 / 5!

  Benieuwd naar wat mensen over ons zeggen? Klik hieronder om alle reviews te lezen!

  Veelgestelde vragen

  • Wat zijn jullie openingstijden?

  • Bezorgen jullie ook?

  • Hebben jullie glutenvrij brood?

  • Waarom de naam Boer Geert?

  © Boer Geert - 2024 | made by Alterio